Discount Oakley Sunglasses Online

Discount oakley sunglasses is now on sale which is 100% quality in our oakley sunglasses online store. The more oakley sunglasses you order,the bigger discount you will enjoy!Now or never!

Solbriller kan blokkere ubehagelig blending samtidig beskytte øynene mot UV-skader. discount oakley sunglasses Hva er egentlig en spesiell substans å gjøre solbriller har denne funksjonen? Følgende prinsipp å innføre solbriller, solbriller fortelle deg hvordan dette fungerer.

Solbriller med et gjenskinn og ultrafiolett denne funksjonen, som alle er knyttet til metallpulveret filtre, oakley sunglasses discount kan de være "valg" når lyset treffer. Fargede briller kan selektivt absorbere noe av solens stråler bandet sammensetning, fordi det ved hjelp av en veldig fin metallpulver (jern, kobber, nikkel, etc.). Faktisk, når lys skinner på linsen, basert på det såkalte "destruktiv interferens" prosess, ble den lys kuttet opp. Det vil si, når visse bølgelengder av lys (i dette tilfellet er en ultrafiolett a, b ultrafiolett, infrarødt og til) passerer gjennom linsen, linsen i øyet som er mot den retning, vil de kansellere hverandre ut. Danner en lysbølge overlappende fenomen er ikke tilfeldig: en bølgedal bølgetopp med sitt tett sammen, det førte til oppveie hverandre. Destruktiv interferens avhenger av brytningsindeksen for linse (dvs. oppstår graden av avvik når lyset passerer gjennom forskjellige stoffer fra luften), discounted oakley sunglasses også avhengig av tykkelsen på linsen. Generelt er tykkelsen på linsen endrer seg lite, mens brytningsindeksen for linse er basert på forskjeller i kjemisk sammensetning og forskjellig.

Polariserte briller gir en mekanisme for å beskytte øynene til en annen. Asfalt refleksjon av oakley discount sunglasses polarisert lys spesielt. Det reflekterte lyset er forskjellig fra direkte sollys eller kunstig lys fra lyskilden, er at problemet med orden. Polarisert lys i en retning over hele sjokkbølgedannelse, og generelt er ikke rettet lys av en sjokkbølge i det fri. Det er som en gruppe av rettsstridige folk går rundt med en gruppe marsjerte soldater fremme tempo som sterk på av. Generelt sett er refleksjon lys en ryddig lys. Polariserende linse er spesielt effektiv til å blokkere dette lyset, fordi filteret er på jobb. Denne linsen bare tillater en bestemt retning av polariseringen ved støt, som lyset "kam" det samme. For veien refleksjon problem, til bruk av polariserte briller redusere overføringen av lys, fordi det er parallell med veien for å hindre vibrasjon av lys gjennom. Faktisk er den lange molekylfiltreringssjikt rettet i horisontal retning, kan den horisontale polariserte lyset blir absorbert. Således vil det meste av det reflekterte lyset bli eliminert, samtidig som hele belysningen av det omkringliggende miljø ikke er redusert.

Farge briller linser mørkere i solens stråler kan skyte etter. Etter belysning svekket det igjen bli lyst. discount oakley sunglasses online Har vært i stand til det på grunn av de sølvhalogenid krystaller på jobb. Under normale omstendigheter, gjør den til en perfekt linse holder åpenhet. Under bestråling av sollys, vil krystall sølv separeres, i fri form i linsen inne i sølv vil danne små aggregater. Disse små sølv aggregerer vesentlig taggete uregelmessige blokker, kan de ikke overføre lys, men kan bare absorberer lys, med resultatet av linsen mørkne. Ingen krystaller dannes i tilfellet av lys og mørke og tunge, har linsen tilbake til den lyse tilstanden.